torstai 17. tammikuuta 2013

Tervetuloa seuraamaan Iloa askartelusta blogia!

Nyt se päivä on koittanut, että julkaisen ensimmäisen virallisen blogitekstini. Kuvien ottamista täytyy vielä harjoitella, (kovin ovat epäselviä) etenkin lähikuvia yksityiskohdista olisi hyvä lisätä sivustolle.

Osallistuin viime vuoden huhtikuussa IS12 -tapahtuman Birgit Koopsenin kurssille ja sen innoittamana rakentelin joulun lomapäivinä seuraavanlaisen minialbumin rakkaista lapsenlapsistani.

Kansilehteen olen suihkuttanut Glimmer Mistin eri sävyjä (kiilto ei ikävä kyllä näy kuvassa). Sen jälkeen olen leimannut keijukuvan kohopulverilla, lisännyt boordireunuksen, jossa sävyyn sopiva kangasnauha. Nimikyltit käsittelin leimauksen jälkeen koholakalla.
Minialbumin aukeamat rakentuvat siten, että toinen sivu on valokuvasivu ja toinen on runosivu. Somistus ei ole kovin runsasta, eikä myöskään kovin monimutkaista, mutta aina näihin saa vaan aikaa kulumaan.


Tämän aukeaman koristeissa käytin Tim Holtzin Grungeboardin valmiita kuviokoristeita, jotka väritin Distress Inkin musteilla, perhosiin laitoin läpinäkyvää kimalleliimaa päälle.

  
Leimattujen kärpästen siivet käsittelin koholakalla, jolloin niihin tuli hieman elävyyttä. 




 

Takasivullakin  olen käyttänyt Glimmer Mistin suihketta ja  tekstikuvion olen käsitellyt koholakalla.

 

1 kommentti: