keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Piiiiiiiitkästä aikaa Hei vaan kaikille !

Olen kyllä skräppäillyt, vaikka blogini onkin ollut kovin hiljainen. Laitan nyt taas kerralla useamman kuvan tuotoksistani, tekstiä on vähän, mutta kuvat kertokoot puolestaan.
Tällä hetkellä olen työstänyt molempien lapsenlapsieni kuva-albumeita ja niitä onkin ollut aivan ihana tehdä. Tytöistä otetut kuvat ovat niin inspiroivia.

Kaapissani on paljon kaikenlaisia kukkia ja tavoitteena oli tehdä sivu, johon saisin niitä käytettuä kerralla hieman enemmän. Aloitin sivun teon gessolla ja tein samalla myös kuvan alle kuviota sabluunalla. Suihkeet ovat edelleen käytössä kovasti ja myös kukkaset saivat niistä osakseen. Löysin kirpputorilta värjättyjä kudontavillalankoja, niissä on aivan ihanat sävyt ja nyt käytänkin niitä tehosteina skräppisivuilla. Tässä leiskassa ompelin sivun reunat kolmella eri värisävyllä.


Tämä leiska saa minut hyvälle mielelle!

Vesipedot leiskassa hyvin yksinkertainen koristelu, kuvien taustalla värjättyä säkkikangasta ja kirpparilta löydettyä sinistä nauhaa sekä leikattuja miniskräppipaperikukkia.

Tätä leiskaa laittaessani tänne blogiin, huomasin että sivusta puuttuu otsikko, joten vaihdan tilalle uudet kuvat kunhan saan lisättyä. Kuvien taustalla gessoa ja päälle hieman akryylivärejä. Myös stanssatut kukat on akryyliväreillä maalatut.


Tämän pikku äidin päivään mahtuu monenlaisia juttuja.

Tässä leiskassa olen leimaillut taustapaperille teksti- ja kuvioleimasimella. Vaaleanpunainen teksti on Rub On siirtotarraa, lisäksi lisäilin värisuihketta hieman reunoille. Sudenkorentoleimasin on aivan ihana ja elävyyttä saadaan lisää, kun ensin leimaa korennon pohjapaperille ja sitten leimaa, leikkaa ja liimaa toisen korennon päälle, jättäen siivet ja pyrstön koholleen. Lilat lankakoristeet olen löytänyt kirpputorilta.

Tässä kesäisessä perhosleiskassa kuvien taustalla gessoa ja värisuihketta. Puu ja perhonen on leimattu metallinhohtoisella kohojauheellaOlen skräppäysvuosieni aikana ostellut jonkin verran kuviollisia skräppipapereita, mutta kuitenkin tällä hetkellä käytän enemmän valkoista taustapaperia ja värjäilen niitä erilaisilla värisuihkeilla. 
Nyt olen päättänyt, että kuviopaperit täytyy saada käyttöön ja kun olen tässä seuraillut muiden blogeja, niin gessohan on hyvä apuaine, jolla saadaan rauhoitettua ja erottumaan kuvat paremmin taustastaan, joten päätinpä kokeilla tähän leiskaan tätä vaihtoehtoa.
Kuten jälleen kerran huomaatte, olen tainut jäädä koukkuun ostamiini villalankoihin. Tällä kertaa liimailin lankaa pahvikiekkoihin ja ompelin ympyrän kuvien kehykseksi.


Olen jo pitkän aikaa halunnut kokeilla Organza kukkien valmistusta ja kerran kaupungilla käydessäni sitten kävin kangasliikkeessä ja ostin useita erisävyisiä kangaspaloja, joita sitten tyttäreni kanssa väkersimme erään lauantai-illan.
Kukkien keskuskoristeet haaraniittejä, joten ne vielä mahdollisuus vaihtaa toisenlaiseen, jos kyseinen ei valmisteilla olevaan skräppisivuun ole sopiva. Niistä tuli aika "ihkuja" vaikka itse sanonkin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti